Kylpyhuone ja Sauna

Kylpyhuone ja Sauna

Burlington WC-istuinmallistosta löytyy klassisia kylpyhuonekalusteita kuten yläsäiliöllisiä sekä alasäiliöllä varustettuja malleja. WC-istuimet on suunniteltu sopimaan yhteen kaikkien saman merkin allastyylien kanssa. Useissa malleissa voidaan valita huuhteluvivun tai -painikkeen välillä, myös istumakorkeudelle on joissain malleissa kaksi vaihtoehtoa.

Mallistostamme löytyy klassisia kylpyhuonekalusteita englantilaisen Burlington Bathroomsin valmistamia pesualtaita kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin. Materiaaleista valittavissa on posliini, marmori ja valettu luonnonkivi. Altaita on mm. seinäkiinnitteisiä, kalusteisiin upotettavia sekä jalallisia malleja. Hananreikävaihtoehtoja on kaikissa altaissa vähintään 1 ja 2, useimmissa myös 3 hananreiän mahdollisuus. Tyylisuuntia on useita: Classic, Georgian, Edwardian ja Victorian. Kaikki altaat sopivat tyylillisesti yhteen Burlington WC-istuimien, hanojen, suihkujen ja kylpyammeiden kanssa.

Burlington Bathroomsin muotoilu hakee innoituksensa 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun väliseltä aikakaudelta, jolloin Englanti oli edelläkävijä kylpyhuoneiden kalustuksessa. Valikoimista löytyy perinteisiä WC-istuimia, pesualtaita, hanoja, suihkuja, kylpyammeita sekä runsaasti kylpyhuonetarvikkeita yhtenäisen kylpyhuoneilmeen saavuttamiseksi.

Järjestys: