Bio Comb Fluxaf Green, maalinpoistoaine

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Bio Comb Fluxaf Green Maalinpoistoaine

                   

Sisä- ja ulkokäyttöön. Lähes hajuton ja tehokas maalinpoistoaine. Vihreä geeli. Ei sisällä vaarallisia aineita tai haitallisia liuottimia. Läpäisee kaikki maalikerrokset kerralla.

Käyttökohteet:maalien poistamiseen puu-,kivi, kipsi-, metalli-, betoni- ja mineraalipinnat, myös lasikuitutapettien poistoon. Muovipinnoilla tee ensin testi pienelle alueelle. Työskentelylämpötila  -8-+28C. Riittoisuus: 1–3 m²/l riippuen maalikerrosten määrästä, -tyypistä ja pinnan laadusta. Käyttöohjeet: Tee testialue. Levitä tuotetta riittävän paksu kerros, niin että pinta muuttuu vihreäksi, eikä pääse kuivumaan vaikutusaikana. Levitystapa: sivellin, tela tai korkeapaineruisku (0,21”–0,31”suutin ja 40–50° asteen ruiskutuskulma). Anna vaikuttaa 0,5h-30h. Kaavi tai harjaa teräsharjalla. Huuhtele vedellä. Ulkopinnoilla huuhtelu korkeapainepesurilla tai kuumavesipainepesurilla (60–90°C). Käsittelyn voi toistaa. Työvälineiden puhdistus: Pesu lämpimällä vedellä

Maalinpoistojäte on toimitettava ongelmajätteiden keräilypisteeseen, jos se sisältää paljon maaliainesta. Maalinpoistoaine Green on ympäristöystävällinen, biologisesti hajoava tuote, jota ei tarvitse toimittaa ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kaikki arvot ovat ohjeellisia ja riippuvat mm. alustan karheudesta, laadusta, väristä ja edellisistä käsittelyistä.


Voidaan levittää siveltimellä, telalla tai massaruiskulla. Kun geeli on pehmentänyt maalin, poisto tapahtuu pesemällä, painepesurilla tai skrapalla kaapimalla. Aineen käyttö lyhentää huomattavasti maalinpoistoon tarvittavaa aikaa.

Käyttöohje:

Tee aina ensin koepoisto pienellä alueella, jolloin selviää milloin maalin mekaaninen poisto voidaan aloittaa. Samalla voit arvioida maalinpoistoaineen menekkiä, normaalisti yhdellä litralla poistaa noin 1-3 m2. Poiston aloittaminen riippuu poistettavan aineen koostumuksesta ja paksuudesta.

Maalinpoistoaine levitetään käsiteltävälle pinnalle siveltimellä, telalla tai massaruiskulla. Ainetta on levitettävä paksusti jottei pinta pääse kuivumaan prosessin aikana. Tarvittaessa lisää ainetta, jos huomaat että pinta on kuivunut liiaksi.

Maalinpoistoaine imeytyy hitaasti maalikerroksiin pehmentäen sen pois kaavittavaksi tai pestäväksi. Odotusaika vaihtelee normaalisti 0,5-8 tuntia, mutta voi kestää jopa toista vuorokautta. Pesu on kuitenkin suoritettava ennen kuin 30 tuntia täyttyy. Tarvittaessa maalinpoisto voidaan uusia jotta kaikki vanha maali saadaan poistettua.

Kun maali on pehmennyt harjaa tai kaavi ja pese vedellä (tai painepesurilla).

Maalinpoistoaineen vaikutusaika on 0,5-30 tuntia.

Huom! Maalinpoistoaineen kanssa ei saa käyttää kuumailmapuhallinta.

Käytä aina suojalaseja ja liuottimia kestäviä suojakäsineitä sekä hengityssuojaimia.

Lue huolella pakkauksen merkinnät.

Arvostele tämä tuote

06.09.2015 - tytti

Mahtavan tehokasta ainetta, säästtiin paljon kun saatiin itse tehtyä koko työ!