Ovet, mittatilaustyönä antiikkiverstaalta

Ovet, mittatilaustyönä antiikkiverstaalta

Antiikkiverstas.com kaikki puutuotteet kuten myös ovet valmistetaan suomalaista rakennusperinnettä kunnioittaen. Mallistomme on tyypillistä suomalaisuutta ajatellen koottu. Jugend on yksi suosituimmista malleistamme. Pystymme valmistamaan kaaria siinä missä kaarevia välipuitettakin. Ovimallistosta saa ikkunoihimme sopivat ovet. Lasitamme ovilasit perinteisesti tai Danalim kiteillä. Lasina voi olla vedettyälasia, suupuhallettua lasia tai float lasia sekä halutessa myös lämpölasista tai turvalasia. Suupuhallettua lasia saa myös lämpölasielementteinä.

Valmistamme replika-ovia , vanhan mallin mukaan 1:1. Niihin teemme omat vuorilaudat tarvittaessa. Materiaalina voi olla tammi, mänty, koivu. Ovi voi olla erikoispaneelia tai ihan vain peiliovi, ulos tai sisälle. Etsimme sopivat ovenkahvat tai vetimet ja mallistostamme saa valita sopivat saranat tai etsimme / teetämme malliin sopivat. Väritutkimuksen voi meillä myös suorittaa jonka perusteella valmistamme sopivan maalin tai muun värin jolla pintakäsittely toteutetaan.

Kattava karmilauta mallistomme helpottaa valitsemista, kaikkiin ovimalleihin löytyy myös sopivat vuori-/karmilaudat. Tarvittaessa niitäkin saa valmiiksi maalattuina, mutta vain suuremmissa erissä.

Kaikki ovet saa maalattuina tai puuvalmiina toimitettuina, modernisti ruiskulla maalattuja tai perinteisesti käsinmaalattuja AV-Värit pellavaöljymaalilla.

Mallistomme on nähtävillä näyttelyssämme Rikalantie 74, 24800 Halikko. Samalla voi nauttia Cafe tarjoiluista. Teemme mittatilauksesta mitä tahansa kokoja joten ota mukaan kuvia tai piirroksia halutuista malleista.

Voit ottaa myös yhteyttä info@antiikkiverstas.com ja kertoa tarpeesi niin otamme yhteyttä ja annamme tarjouksen.

Alla olevat ovimallit ovat yksittäiskappale hintoja. Annamme aina tarjouksen jos kysymyksessä on useampi ovi.

Järjestys: