Maalit ja muut pintakäsittelyt

Maalit ja muut pintakäsittelyt

Maalimme tuotetaan perinteitä kunnioittaen. Pellavaöljymaalin valmistuksessa yhdistyvät tarkoin valittu jalostettu pellavaöljy sekä pigmentit. Öljyllä on myös suuri merkitys maalin säilymiselle varastoinnin aikana. Pellavaöljymaalit säilyvät useita vuosia kylmässäkin varastossa.

Kaupastamme löytyvät erilaiset öljyt lattioihin ja seiniin, hirsiin sekä listoihin. Tervapohjaista roslaginmahonkia saa eri sävyissä ulkokäyttöön. Keittomaalit sopivat perinteisesti ulkomaaliksi ja petroolimaali niille, jotka tarvitsevat mattapinnan ja hyvän tartunnan paksujenkin maalipintojen päälle.

Maalinpoistoaineet Green ja Pro edustavat modernia ekologisempaa maalinpoistoa loistavalla tehokkuudella ja pitkällä avoinnaoloajalla, jopa 30 tuntia. Green kestää pakkastakin -8 astetta.

Pellavaöljysaippuallamme kuuraat saunat, grillit, lattiat ja pesee autot sekä veneet puhtaiksi vain kylmällä vedellä.

Kivisuopa on tarkoitettu luonnonkivipinnoille eikä se tummenna pintaa ja antaa hyvän hylkivän pinnan eikä hilseile koskaan pois - kuluu kauniisti ja on päälle laitettavissa uudelleen.

Pinnoitukseen, paperointiin ja maalauspohjaksi tuotteistamme puolestaan löytyvät aidot paperitapetit, lumppupohjainen harmaapaperi sekä perinteinen pinkopahvi.

Järjestys: