Matta Pellavaöljymaali, lattiaöljyt, pigmentit sisälle

Matta Pellavaöljymaali, lattiaöljyt, pigmentit sisälle

Maalitehtaamme on erikoistunut valmistamaan suomalaisia perinnemaaleja. Pellavaöljymaaliemme valmistamisen mottona onkin ”aidosti historiaa”. Aidoilla pigmenteillä valmistuvat todelliset historialliset värisävyt. Kemialliset sävyt ovat synteettisiä eikä niiden värimaailma sovi perinteiseen maalaamiseen, siksi emme käytä niitä maaleissamme.

Kaikki värit syntyvät aidoista pigmenteistä ja perustuvat kotimaiseen maalausperinteeseen ja valmistukseen.

Sisämaalina haluamme eritysesti korostaa Matta Pellavaöljymaaliamme, siinä yhdistyy sekä pellavaöljymaalin ominaisuudet että liimamaalin ulkonäkö. Maalin erikoisominaisuutena on että sen voi maalata suoraan lähes mille tahansa maalipinnalle. Se tarttuu myös erinomaisesti muoviin, metalliin, puu- ja paperipinnoille. Valmis sävymme ovat tyypillisiä 1800-luvun värejä, jotka käyvät myös moderniin kotiin.

Valmistamme ja sävytämme perinnemaaleja laajasti. Valikoimamme kattaa lähes kaikki eri tyyppiset perinnemaalit, kuten pellavaöljy-, keitto-, terva-, petroli-, tempera-, liima- ja kuultomaalit sekä kuultoöljyt. Tilausvärejä voi tilata NCS-värikartaston mukaisesti, minimi tilaus on 10 litraa ja toimitusaika 7 pv.

Antiikkiverstaan Värit valmistaa myös väritutkimusten perusteella haluttuja sävyjä. Kauttamme voi tilata koko väritutkimuksen.

Sävyjen valmistaminen on nyt helppoa myös itse. Olemme uudistaneet sekoitus suhteet niin että värikartastomme NCS-värit saa lisäämällä 1, 2 tai 3 osaa valkoistaa 100% maalinsävyyn.

Maalejamme on saatavana ½ ja 1 litran purkeissa sekä suosituimmat värit myös 3 litran purkeissa. Valkoisia ja Harmaan sävyjä on vakiona 10 litran purkki koossa.

Valikoimastamme löytyvät uuden tyyppiset, tehokkaat ja ympäristöystävälliset maalinpoistoaineet, joiden avoin aika on 30 h ja kestää -8 asteen pakkasen.

Autamme alkuperäisen maalin ja värin analysoimisessa. Soita asiakaspalveluumme ja varaa ilmainen asiantuntijamme suunnitteluvartti!

Järjestys: