Rikalanmäen kokous-ja juhlapalvelut sekä tapahtumamyynti

Rikalanmäen kokous-ja juhlapalvelut sekä  tapahtumamyynti

Antiikkiverstas.com järjestää vuosittain useita tapahtumia tiloissamme. Halikon Rikalanmäelle noustessasi eteesi avautuu kaunis pihapiiri villiviineineen. Rikalan Krouvi ja Vintti sijaitsevat 1800-luvun puolivälissä rakennetussa tiilirakennuksessa, joka alkujaan on toiminut Wiurilan kartanon vaunuvajana. Alakerran Krouvin savirapatut, paksut seinät ja ruutuikkunat, tiililattia sekä avotulitakka luovat perinteikästä tunnelmaa. Krouvi soveltuu kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin 20-80 hengelle. Yläkerran vintti muokkautuu helposti markkinatapahtumaan myyntialueeksi ja alakerrassa Krouvissa on tapahtumissa aina tarjolla herkullista ruokaa.

Päärakennuksemme yläkerrassa sijaitseva Teatterivintti mahdollistaa suuretkin tapahtumat ja esitykset. Vintin permannolle mahtuu 130 katsojaa. Varausvahvistus maksuja ei palauteta.

Teatterivintin kalustus on helposti muunneltavissa. Avara, tunnelmallinen tila soveltuu erinomaisesti niin näytöksiin, tanssitapahtumiin kuin myös markkinapaikaksi. Vintin ovelta avautuu komea näkymä Uskelan kirkolle yli koko Salon.

Tule tutustumaan – esittelemme tilat ja sovimme käytöstä tilaisuutesi puitteissa! Tule tekemään oma tapahtumasi Rikalanmäelle.

Järjestys: