Toimitusehdot

Toimitusehdot

1. Tilaaminen

Tilaajan tulee olla yli 18-vuotias. Tilaukset tehdään Antiikkiverstas Wilman verkkokaupassa osoitteessa www.antiikkiverstas.com. Kun Oy Antiikkiverstas Wilma Ab on lähettänyt tilausvahvistuksen sähköpostitse asiakkaalle, tilauksesta tulee sitova. Antiikkiverstas Wilma pidättää oikeuden olla vahvistamatta tilausta, jos tuote on loppuunmyyty tai tuotteen saatavuudessa on ongelmia. Oy Antiikkiverstas Wilma Ab ilmoittaa tästä asiakkaalle viivytyksettä ja palauttaa maksetun summan. Asiakas voi tilata joko rekisteröitymällä asiakkaaksi verkkokauppaan tai ilman rekisteröitymistä. Rekisteröintitiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä ilmoiteta ulkopuolisille tahoille. Tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat.

Kuvat ovat viitteellisiä, malleissa voi esiintyä pieniä vaihteluja. Helojen mukana ei automaattisesti tule ruuveja tai pultteja. Helaruuvit sopivat lähes kaikkiin valikoiman heloihin. Maalit myydään perusväreinä ja asiakas sävyttää ne itse. Valmiiksi purkitetut värit ilmoitetaan verkkokaupassa selvästi. Ohjeet värien sekoittamiseksi löytyvät verkkosivuiltamme esitteet kohdasta.

Mikäli kotisivuillamme olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Oy Antiikkiverstas Wilma Ab ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tällaisessa tapauksessa tilaaja päättää haluaako hän tuotteet korjatuin ehdoin ja tiedoin.

2. Anttiikkiverstaan verkkokaupan rekisteriseloste

Verkkokaupan asiakasrekisteriseloste

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Toimitusjohtaja Wilma Patomäki info@antiikkiverstas.com

 

Antiikkiverstas.com-Verkkokaupan asiakasrekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus

Tietoja käytetään verkkokauppaan rekisteröityneiden käyttäjien tilausten toimittamiseen, asiakassuhteen ylläpitoon ja kehittämiseen, palvelun edellyttämiin yhteydenottoihin, palvelun kehittämiseen, raportointiin ja markkinointiin. Rekisteröityneellä asiakkaalla on mahdollisuus kieltäytyä vastaanottamasta markkinointiviestejä (sähköposti).

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot:

Etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, katuosoite
postinumero, postitoimipaikka, markkinointiluvat, käyttäjätunnus, salasana. 

Asiakkuuden perusteella syntyvät tiedot:

Tilaustiedot ja -historia, ostokäyttäytyminen, tekniset tiedot

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tietolähteinä toimivat asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä antamat ja palvelun käytön aikana tallentuvat tiedot. 

Tietojen säilytysaika ja hävittäminen

Tiedot säilytetään asiakassuhteen jatkumisen ajan.

Tietojen suojaus

Tiedot tallennetaan SSL-suojatun yhteyden ylitse.

Rekisterin suojaus

Rekisterin tiedot tallennetaan tietokantoihin, jotka on suojattu palomuurein ja jotka sijaitsevat verkkokaupan omilla palvelimilla. Henkilötietoja käsittelevät vain ennalta määritellyt henkilöt, jotka ovat allekirjoittaneet salassapitositoumuksen. Rekisterin tietojen käsittely edellyttää salasanaa ja käyttäjätunnusta sekä riittäviä käyttöoikeuksia. Rekisteri on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja tietojen käyttöä valvotaan.

Tietojen luovutus

Verkkokauppa voi luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Verkkokauppa voi käyttää kolmatta tahoa uutiskirjeiden sähköpostitukseen ja antaa sinne sähköpostiosoitteita.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:
Perinnerakentamisenkeskus Antiikkiverstas
Asiakasrekisteri
Rikalantie 74
24800 Halikko

Tietojen päivittäminen

Rekisteröitynyt asiakas voi päivittää nimi- ja osoitetietojaan sekä markkinointikieltoja itse sisäänkirjautumalla.

 

3. Hinnat ja toimituskulut

Voimassaolevat hinnat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla osoitteessa http://www.antiikkiverstas.com. Tuotteet sisältävät arvonlisäveron (ALV) 24%. Toimituskulut riippuvat tuotteiden koosta sekä painosta ja useiden tuotteiden kohdalla niiden osuus lasketaan automaattisesti tilauksen teon yhteydessä. Suurempien kalusteiden toimituskuluihin vaikuttaa asiakkaan toimitusosoitteen sijainti, joten toimituskuluja ei voida määritellä tilauksen teon yhteydessä automaattisesti. Näiden tuotteiden kohdalla on maininta ”nouto”. Tällöin asiakas voi joko noutaa tuotteen myymälästä tai sopia erikseen kuljetuksesta Oy Antiikkiverstas Wilma Ab:n kanssa  0449888277, 0449888304

Matkahuollon kautta lähetettäessä lähetyskulut ovat 7,50€-60€ paketin koosta ja painosta riippuen. Verkkokauppa laskee laaditun tilauksen toimituskustannukset automaattissti ja ne ilmoitetaan heti tilauksen laatimisen yhteydessä tilauslomakkeessa. Rekkarahdin hinta vaihtelee toimituspaikkakunnasta ja tilattavan paketin koosta ja painosta riippuen. Tämän vuoksi kotisivuillamme ei ole mainittu rahdin hintoja suuremmille kalusteille. Jos toimituksessa käytetään erikoiskuljetusyksikköä, tuotteen toimituksesta aiheutuneet kulut jäävät asiakkaan maksettaviksi ja on suositeltavaa, että niistä sovitaan erikseen yhdessä Antiikkiverstas Ab:n kanssa. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rahtikustannuksista sähköpostilla info@ antiikkiverstas.com  

 puh 0449888277

4. Maksaminen

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan ennen tilauksen toimittamista. Maksaminen tapahtuu joko ennakkolaskulla tai Maksupalvelun tarjoajan kautta Paytrail Oyj (2122839-7).

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

-------------

Payment service provider

Paytrail Oyj (2122839-7) acts as an implementer of the payment handling service and as a Payment Service Provider. Paytrail Oyj will be shown as the recipient in the invoice and Paytrail Oyj will forward the payment to the merchant.
Paytrail Oyj is an authorized Payment Institution. For reclamations, please contact the website you made your payment to.

Paytrail Oyj, business ID 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181830

Netbanks

Paytrail Oyj (FI2122839) provides netbank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.

--------------

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830

Nätbanker:

Vid betalningar via nätbanker genomför Paytrail Oyj (2122839-7) betalningsförmedlingstjänsten i samarbete med banker och kreditinstitut i Finland. För konsumenten fungerar tjänsten exakt på samma sätt som vid traditionell e- betalning.


 Kaikki tilatut tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes ne on maksettu kokonaan lähetyskuluineen.

5. Toimitusaika ja –tavat

Toimitusaika on yleensä noin 2-15 vrk. Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti Matkahuollon välityksellä. Suuria kalusteita verkkokaupasta ostaessasi valitse toimitustavaksi "nouto" ja sovi erikseen kuljetuksesta Oy Antiikkiverstas Wilma Ab:n kanssa.

Mikäli tilauksien toimitus pitkittyy kohtuuttomasti (yli 15 vrk) pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta saatavilla olevien tavaroiden toimittamiseksi. Tällaisessa tilanteessa merkitsemme laskuun kaikki ne tuotteet jotka seuraavat perässä jälkitoimituksena. Toimituskulut on joko jaettu kahtia tai peritty ensimmäisessä lähetyksessä kokonaan.

6. Peruutus

Asiakkaalla on oikeus perua tekemänsä tilaus ennen kuin tuote on ehditty jättää kuljetusliikkeen kuljetettavaksi. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen: info@antiikkiverstas.com tai puhelimitse numeroon  0449888277

7. Tuotepalautus ja vaihto

Tuotteilla on kuluttajansuojalain 6 luvun 14§:n mukainen 14vrk:n etämyyntiä koskeva palautusoikeus.  Tarkastathan tilauksesi huolellisesti jo ennen tilauksen vahvistamista. Lähetämme sopimusvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja jos olet rekisteröitynyt Antiikkiverstas.com verkkokaupan käyttäjäksi, lähetämme vahvistuksen myös asiakastilisi postilaatikkoon. Antiikkiverstaan verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautus- ja vaihto-oikeusaika alkaa tuotteen vastaanottamisesta.

Näin palautat:

1. Ilmoita palautuksesta tai vaihdosta meille sähköpostitse osoitteeseen info@antiikkiverstas.com Ilmoitus on tehtävä 14 vuorokauden sisällä paketin vastaanottamisesta. Jos et lähetä peruutusilmoitusta sähköpostitse, voit myös täyttää kirjautuneena tunnuksillasi verkkokaupassamme olevan palautuslomakkeen jossa on automaattisesti ostamasi tuotteet ja laitat rastin palauttamiesi tuotteiden kohdalle. Otamme automaattisesti yhteyttä vuorokauden kuluessa palautuslomakkeen saatuamme, järjestelmä lähettää teille automaattisen viesti lomakkeen onnistuneesta lähettämisestä meille. Huomaa että lähetyskulut ja palautuskulut eivät kuulu automaattisesti hyvitykseen. Puhelin numero asiakaspalveluun 0449888 277, avoinna myymälän aukioloaikojen mukaisesti.

2. Liitä täytetty palautuslomake tai kuitti joka tuli paketin mukana ja liitä se sisään palautettavaan pakettiin. Sulje paketti huolellisesti niin että tuotteet tulevat perille ehjinä ja siisteinä. Merkitse selkeästi vastaanottajaksi Perinnerakentamisen keskus Antiikkiverstas Oy Ab Tuotteiden palautusosoite on Rikalantie 74, 24800 Halikko. Asiakkaalle räätälöityjä tuotteita ei voi palauttaa kuten sävytettyjä maaleja, lyhennettyjä sähköjohtoja, erikoistilaus listoja, koe asennettuja oven kahvoja yms

3. Vie paketti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Nopeimmin paketti palautuu kun viet sen samaan Matkahuollon toimipisteeseen, josta noudit paketin. Pyydä kuitti palautuksestasi. Jos olet tilannut pakettisi kotiinkuljetuksella, voit palauttaa paketin lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Otamme palautuksia vastaan vain matkahuollon kautta.

4. Kun olemme saaneet tuotteen takaisin ja käsitelleet palautuksesi, saat vahvistuksen hyvityksestä sähköpostiisi ja palautamme rahat tilillesi.

Tuote tulee palauttaa Antiikkiverstaalle viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen lähettämisestä alkuperäisessä pakkauksessaan. Pakkausta ei saa vahingoittaa. Antiikkiverstas hyvittää alkuperäisessä pakkauksessaan palautettujen tuotteiden arvon sekä palautettujen tuotteiden toimituskustannukset jos tuotteessa on ollut vikaa muuten asiakas maksaa itse kaikki lähetyskulut. Antiikkiverstas vastaa maksusuorituksen palauttamisesta asiakkaalle viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen ja palautettavien tuotteiden vastaanottamisesta.

Asiakkaalle ei aiheudu kustannuksia maksusuoritusten palauttamisesta. Mikäli palautat tuotteen, hyvitetään tuotteesta kaupan yhteydessä maksettu hinta kokonaisuudessaan, vaikka tuotteen hinta olisi myöhemmin muuttunut. Huolehdi, että tuote säilyy uudenveroisena siihen saakka kunnes olet päättänyt pitää tuotteen (tuotepakkaukselle tai tuotteelle ei tapahdu vahinkoa, älä esimerkiksi riko tuotepakkausta tai avaa maalipurkkeja). Jos palautettua tuotetta on (vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta) käytetty tai muokattu, pidätämme oikeuden vähentää palautettavasta summasta tuotteen kärsimää arvonalennusta vastaava summa, aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

Vaihto tapahtuu palauttamalla vaihdettava tuote edellä esitetyllä tavalla ja tekemällä uusi erillinen ostos tilalle valitusta tuotteesta antiikkiverstas.com verkkokaupan kautta.

 

8. Reklamaatiot

Asiakkaan tulee välittömästi, viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa tehdä reklamaatioilmoitus väärin toimitetusta tai virheellisestä tuotteesta Antiikkiverstas Wilma Oy:lle joko puhelimitse p.0449888277  tai sähköpostitse info@antiikkiverstas.com . Tämän jälkeen virheellinen tuote palautetaan annettujen ohjeiden mukaisesti kohdassa 5 mainittuun osoitteeseen. Oy Antiikkiverstas Wilma Ab Oy ensisijaisesti korjaa tuotteessa olevan virheen tai toimittaa asiakkaalle virheettömän tavaran kohtuullisessa ajassa. Antiikkiverstas Wilma ei vastaa vaurioista, jotka aiheutuvat asiakkaan puolella olevasta seikasta, kuten esimerkiksi tuotteen väärinkäytöstä tai asiakkaan huolimattomuudesta.

Asiakkaan tulee tarkastaa lähetys ja sen sisältämä tuote heti sen saavuttua asiakkaalle. Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, pyydetään asiakasta tekemään rahdinkuljettajalle vahinkoilmoitus ja sen jälkeen ottamaan yhteyttä myyjään.

9. Ylivoimainen este

Antiikkiverstas Wilma ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos sopimuksen täyttäminen estyy tai viivästyy syystä, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Ylivoimaisia esteitä voivat olla esimerkiksi viranomaisen toimenpiteet, tietoverkon toiminnan häiriöt, luonnonmullistukset, tulipalot, sota tai sen uhka, kapinat, mellakat ja työtaistelutoimenpiteet.

10. Riitojen ratkaisu

Tätä sopimussuhdetta koskeviin riitaisuuksiin sovelletaan Suomen lakia.


Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.


Oy Antiikkiverstas Wilma Ab
Rikalantie 74
24800 Halikko

info@antiikkiverstas.com
www.antiikkiverstas.com


puh: 0449888277