Luonnonvalkoinen pellavaöljymaali

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Määrä: kpl
Suomalainen aito pellavaöljymaali, aidot pigmentit, korkealaatuinen öljy, homeenesto mukana. Riittoisuus noin 10-15m2 alustasta riippuen.

Purkkikoot  0,5l , 1 l ja 3 ja 10 litraa.

Värisävyt on tehty aidoilla pigmenteillä. Ohennetaan balsamitärpätillä ja kuivumisen nopettajana voi käyttää serotiinia.

HUOM! Tietokoneen näyttö ei anna sataprosenttisesti samaa sävyä kuin mikä todellinen väri on. Voit tilata värikartan itsellesi myös postitse.
Pellavaöljymaalit on tehty vuosisatojen tradition mukaisesti aidoista väripigmenteistä ja keitetystä, kylmäpuristetusta pellavaöljystä.Yksinomaan päävärit ovat valmiiksi purkitettuna. Sävytetään itse valkoisella värillä annetun reseptin mukaisesti. Suositellaan puupintojen maalamiseen, ikkunat, ovet, listat,huonekalut, puusepäntuotteet. Sopii jopa peltikattoon, rautaosiin, viimeistelyyn mm.

Ominaisuudet:Ympäristöystävällinen. Kokonaan liuotinvapaa tuote.Helppo uudistaa sekä ylläpitää.Ohutta ja helppo sivellä. Hyvin juoksevaa.Hyvä peittokyky. Erinomainen värinkestävyys. Tunkeutuu syvälle puuhun. Ohenteita ja kuivikkeita ei ole lisätty.

Käyttökohteet: Ulkokäytössä puupintoihin, pellille ja raudalle. Erinomaista uudelleen maalauksiin vanhan pellavaöljy tai öljymaalin päälle. Sisätiloissa puulle, paperille,paranteluun, rautaan jne. Käy kosteisiin ja kuiviin sisätiloihin.

Riittävyys: Sileille pinnoille noin 12-15 neliötä/litra.

Kiilto: Kiiltävää uudelleenmaalattuna, mutta muuttuu mattapintaiseksi muutamassa kuukaudessa.Voidaan muuttaa mattapintaisemmaksi lisäämällä liuotinta viimeiseen maalauskertaan.

Ohenne: Voidaan ohentaa keitetyllä pellavaöljyllä/vernissalla tai/ja tärpätillä. Jos ei ohenna pysyy maalinsävyt voimakkaampina/peittävämpinä.

Pellavaöljy:Pellavaöljy on parasta laatua, valmistettu samalla traditiolla samassa tehtaassa jo vuodesta 1839.Pellavaöljy on perinteisesti keitetty vernissaksi sinistymisen minimoimiseksi.


Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.