Umbran valkoinen pellavaöljymaali

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Määrä: kpl
Suomalainen aito pellavaöljymaali, aidot pigmentit, korkealaatuinen öljy, homeenesto mukana. Riittoisuus noin 10-15m2 alustasta riippuen.

Purkkikoot  0,5 l, 1 l, 3 l ja 10 litraa.
Värisävy on tehty aidoilla pigmenteillä. Ohennetaan balsamitärpätillä ja kuivumisen nopeuttajana voi käyttää serotiinia.

Valkoinen umbra on lämmin vaalean harmaa sävy. 

HUOM! Tietokoneen näyttö ei anna sataprosenttisesti samaa sävyä kuin todellinen väri on. Voit tilata värikartan itsellesi myös postitse.


Kun haluaa maalata nurkat ja listat erivärillä kuin punaiset seinät niin on hyvä tietää mikä oli tyypillinen valkoisen sävytys eri aikakausina 1700-luvulta 1900-luvulle. Tavallisin sävytys 1700-luvulla oli 30 % vihreä umbra jolla saavutettiin kalkkikivimäinen ilme. 1800-luvulla valkoinen vaaleni jolloin yleistyi 15 % vihreä umbra.
1900-luvun vuosisadan vaihteessa kevyt ja pehmeä valkoinen tuli muotiin tätä sävyä vastaa Umbran valkoinen pellavaöljymaalimme.. Samoja värisävyjä sekä maaleja käytettiin myös sisätiloissa joten valmiiksi sävytetyillä maaleillamme voit maalata sekä ulkona että sisällä. Sisätiloissa tyypillisiä maalattavia ovat ikkunat, puukoristeet, rintapaneelit, ovet, seinien alaosat, jne.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.